Clădiri Prefabricate

Case pe tehnologie Cadru.

Tehnologie de locuințe cadru.

Tehnologia prefabricată de locuințe în Europa și Scandinavia sunt populare pentru mai mult de cinci secole. În Moldova, tehnologia de construire a unei case cadru nu a venit atât de mult timp în urmă, dar, datorită raportului calitate-preț, casele construite pe tehnologie cadru, au devenit atractive și accesibile unui cerc larg de Moldoveni.

Cadrul pentru viitoarea casă, precum și panourile de perete și toate componentele necesare sunt produse cu o precizie ridicată .

Panourile de perete sunt ușoare, care accelerează și facilitează instalarea casei.

Compania «EcoCasa» oferă 3 variante de panouri:

Grosimea panoului de perete 97 mm, potrivit pentru proiecte de vară sau garajuri.

Grosimea panoului de 147mm cu un termiozolant ecologic de bazalt de 150 mm. Conform calculelor tehnologice acest tip de case cu termoizolarea dată sunt demne de exploatare în orice anotimp.

Grosimea panoului de perete 197 mm cu o izolație de bazalt ecologică de 200 mm. Astfel de case sunt bine stabilite în nordul latitudinii: Finlanda, Karelia, regiunea Murmansk, etc. Eficiența energetică a acestora este confirmată de experiența practică de funcționare, astfel încât, de exemplu, în timpul iernii, la -25C în casa Medvezhyegorsk de 152 m2 (proiect Suojarvi) a fost încălzit de două încălzitoare electrice de 1,5 kW.