Sofit din vinyl in Moldova

Oferă ventilare faţadelor și acoperișului clădirilor.

 

Intrados de vinil pentru acoperiș este materialul cel mai popular în ziua de azi pentru instalarea streșinelor și a consolelelor de fronton. Este destul de durabil, rezistent la incendiu și nu este costisitor.

Să comparăm cu panourile pentru pereti din lemn, ce prezintă un material de decor de încredere și frumos ÎNSĂ care necesită tratament de protecție periodic, și acest cost suplimentar după 10-15 ani va atinge valori foarte mari, având în vedere banii cheltuiți pentru apărare vor crește de 2-3 ori. În mod specific pentru streșine și a fost făcut intradosul de vinil perforat.


Aplicarea scafe-lor perforate oferă casei aspectul atractiv şi finisat, oferă ventilație de spațiu pentru acoperiș, mai ales atunci când acoperișul este izolat, și poate reduce în mod semnificativ consumul de energie pentru încălzirea clădirilor și evita reparațiile.


Vinil intrados - e un material ecologic și este produs conform tehnologiilor de producție moderne, o tendință europeană relevantă.

După cum sugerează și numele, acest material nu este plastic obișnuit, ci modificat cu aditivi, nu dau scafe și crăpături în frig, și nu se deformează la razele solare, aceste panouri au perforație centrală triplă. Cea mai populara versiune de perforație în centru, de exemplu, este perforarea prin cele două panouri pentru a treia. Acest panou oferă debit maxim de aer și arată foarte estetic. De aceea este o alegere optimă de a folosi pentru cornișe și consolele de fronton - Intrados de Vinil.