De ce este rentabil să alegi Siding pentru fasad?!

De ce este rentabil să alegi siding în exemple concrete!

 

Construcția unei case este întodeauna o durere de cap dar nu așa mare ca și alegerea unei fațade . Ea trebuie să fie trainică , estetic frumoasă , cu un termen de exploatare cît mai mare dar cel mai principal să aibă un preț atrăgător .

Aici deja putem veni noi cu o ofertă concretă pentru orice tip de fațadă fie nouă fie veche , srtâmbă sau dreaptă siding-ul se va încadra perfect pentru minim 30ani . Saiding în Moldova a apărut deja de 10 ani dar nu este încă bine cunoscut.

În 2016 am avut un obiect localizat în satul Cinișeuț , o casă destul de veche din timpul represiunii sovietice (atașez foto mai jos) pe care am luat să o facem cu toată siguranța . Această casă era plină de crăpături cu o tencuială degradată , pereții erau din beton curat , pereții fiind foarte strimbi .

 

 

Pînă la lucrări.

 IMG_20160506_144023

 

Stăpînii casei nu se plângeau atît pe exteriorul casei care arăta dezastruos cît pe faptul că era foarte rece și cheltuiau o sumedenie de bani pentru încălzire ei. Inginerul companiei nostre a luat toate masurile pentru a calcula materialele necesare pentru termoizolare si acoperirea cu siding . În termoizolare casei s-a folosit doar vata minerala de 10cm care a costat practic 65lei/m2 + peliculă anticondens 9lei/m2 și asta e tot, pentru că la termoizolarea sub siding nu este nevoie de folosirea adezivului pentru lipire , a plasei și adezivului de armare, de grunt și altele , doar vata și pelicula dupa care se face carcasa și se îmbracă cu siding .

Doamna Victoria (stăpîna casei) a acceptat dupa care am efectuat toate lucrările inclusiv și șandramaua casei.

-Da, lucrările nu au fost ușoare dar le-am efectuat la 100% și doamna Victoria a rămas plăcut surprinsă de aceea cum sa înviorat extderiorul casei sale. Acum dupa iarna am vorbit cu ea și mia spus că cheltuielele pentru încălzire au scăzut cu 30%. Un rezultat bun care va răscunpăra termoizolarea în aproximativ 4 ani.

Plus a primit de la noi o garanție oficială de 30 ani pentru fațadă.

 

 

După lucrări